Kolme hotellia Virossa – Park Inn by Radisson SAS, Hedon Spa ja Tallinks Spa & Conference Hotel

Hedon Spa kuuluu Pärnun hotellien parhaimmistoon.
Kävimme taas Virossa, tällä kertaa uutuutena Tallinnan lisäksi myös Pärnussa. Aivan ihana paikka! Tässä vähän näkökulmaa hotelleihin, joissa yövyimme. Joskos tästä olisi jollekulle iloa.

1. Park Inn by Radisson SAS,Central Tallinn, Tallinna. 
Tämä hotelli oli tosi kiva. Sijainti on loistava sataman lähettyvillä keskustassa. Hotellissa kaikki sujui mutkattomasti ja huone oli todella iso – niin iso, että siellä olisi voinut järjestää vaikkapa pienimuotoisen lasten diskon. Uni tuli hyvin, meteliä ei kuulunut ja tarvittaessa olisimme voineet varata itsellemme myös porealtaan ja saunan. Illallisen söimme hotellin ravintolassa, joka oli sekin oikein hyvä. Muksu vetäisi lasten minihampurilaisen, jonka pihvi oli kuitenkin isompi kuin perus-juustomäkkärissä. Itse söin halloumi-hampurilaisen ja se oli kenties paras hampurilainen, jota olen koskaan syönyt. Tämä hotelli vetää lähes täydet kaupunkihotellipisteet niin minulta kuin muksultakin.

2. Hedon Spa, Pärnu. 
Odotukseni olivat korkealla tämän hotellin suhteen, sillä kuvissa hotelli näyttää upealta. Ja olihan se hieno, ei kuitenkaan ehkä niin erityinen kuin olin odottanut, mutta tyttäreni ihastui hotelliin heti. Huoneessa odotti ilmainen kuohuviini ja se harmitti, sillä en juo alkoholia. Pari ilmaista cocista olisi maistunut minulle paremmin. Tässä hotellin henkilökunta olisi voinut etukäteen miettiä, että jos nainen matkustaa yksin pienen lapsen kanssa, hän tuskin iltansa iloksi vetäisee kuoharipulloa! Hotellin sijainti on loistava, se on lähestulkoon rannalla mutta keskustaankaan ei ole pitkä matka. Itse kylpylä oli aika pieni, suihkuhuoneessakin oli vain kaksi suihkua. Altaat olivat mukavat ja myös pieni lastenallas löytyi. Höyrysauna oli höyryiltään ehdottomasti miellyttävin missä olen ollut. Tunnelma altailla oli hyvin seesteinen, joten mikään lasten kylpylä Hedon Spa ei ole, vaikkakin minun rauhalliselle tytölleni se sopi mainiosti. Itse asiassa, osa kylpylästä onkin varattu vain aikuisille, joten kaikkiin sen osiin en päässyt.
Illallista söimme hotellin Akord-ravintolasa. Minä söin kanasalaatin, joka oli liian pieni ja kana maistui suoraan sanottuna pahalle. Tyttöni sen sijaan söi lasten nuudeleita ja ateria oli oikein maukas.

3. Tallink Spa & Conference Hotel, Tallinn.
Viimeisen yön vietimme tässä TallinkSiljan hotellissa. Kokemus ei ollut mairitteleva. Jonotimme hotellin check-innissä lähes tunnin. Vilkkaimpaan aikaan klo 14 hotellin respassa palveli vain yksi virkailija – ja hänkin oli harjoittelija. Naisparka oli jätetty mahdottoman tehtävän eteen, kun asiakkaat uhkasivat tehdä valituksia ja huusivat jo toisilleenkin kirosanoja. Siinä ei tullut mieleen, että tässä sitä ollaan neljän tähden hotellissa. Vinkkinä TallinkSiljalle, että palveluun kannattaa panostaa ja henkilökuntaa palkata riittävästi. Minulle tämä yksi kerta jo riitti, sen verran paha maku tilanteesta jäi ja työntekijääkin kävi kovasti sääliksi.
Hotellihuone oli hyvää perustasoa, kylppärissä pyyhehylly retkotti rikkinäisenä.
Itse kylpylä oli kuitenkin yllättävän mukava. Vaikka kylpylällä on maine "ryyppykylpylänä", pysyivät juhlijat nätisti porealtaiden puolella. Miinuksena tässä on tietysti se, että lapsen kanssa niihin porealtaisiin ei sitten ollutkaan asiaa. Ei kuitenkaan tästä valittaisi, sillä lastenallas ja toinen syvä allas oli sijoitettu tosi fiksusti niin, että tunnelma oli seesteinen ja rauhallinen. Myös kylpylän saunaosasto oli huippukiva erilaisine saunoineen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meille iski täit!

Meidän kevään parhaat tavarat top 5

Eroperheiden lapset harrastusahdingossa