Meidän kevään parhaat tavarat top 5



1.    Ikean Knopparp-sohva. Meillä on näitä sohvia kaksi kappaletta ja ne ovat juuri sopivan kokoisia lapsille köllötellä. Itse asiassa, kun sohvalle laittaa lastenpatjan, siitä saa helposti myös päiväkoti-ikäiselle sopivan sängyn! Tuote on helppo kasata, sen saa alle satasella ja iso plussa lapsiperheessä on nopeasti irrotettava, konepestävä päällikangas. Sohvalla on lisäksi 10 vuoden takuu eli se on kestävä. Sen voi siis ostaa ekologisestikin hyvällä omalla tunnolla. 
2.    Puupalikat. Nämä puupalikat, jotka ovat ylijäämätuotteita leikkimökin rakentamisesta, ovat olleet meillä hittilelu. Erityisesti B-poika on kunnostautunut insinöörinä ja rakentaa milloin vankilaa, milloin autotallia. 
3.    Me&I takit. Ruotsalainen Me&I valmistaa vaatteita mahdollisimman ekologisesti ja kestävästi – näistä asioista voi lukea lisää yrityksen nettisivuilta www.meandi.com. Meillä erityisen käytännölliseksi koettu vaateparsi on brändin puuvillaiset verkkatakit. Sellaiset löytyykin jokaiselta pojalta. Iso plussa on se, että takin laatu kestää kierrätyksen, eli 2/3 meidän takeista on ostettu käytettynä ja pisteet myös siitä, että takeissa ei ole huppua.
4.    Cienta-kengät. Maailman parhaat lasten kesäkengät tulevat espanjalaiselta Cientalta. Heidän kangaskenkänsä valmistetaan kumista ja puuvillasta mahdollisimman ympäristöystävällisesti ilman ylimääräisiä liimoja tai kemikaaleja. Kenkiä saa kaikissa mahdollisissa väreissä ja eri malleissa niin kenkäkaupoista kuin Prismastakin. Kokonsa puolesta Cientat ovat hieman pieniä, eli meillä ainakin ostetaan aina yhtä kokoa isommat Cientat kuin mitä muut kengät ovat. 
5.    Nosh-leggarit. Lasten myötä olen muuttunut leggari-ihmiseksi ja onneksi sporttimuoti on nyt in ihan maailmallakin. Suomalaisen Noshin – jälleen kerran yksi brändi, jonka filosofiaan kuuluu kestävä kehitys, lue lisää Noshin verkkosivuilta www.nosh.fi – legginsit ovat tyyriit mutta parhaat. Olen kulkenut lähes kaksi vuotta brändin mustissa, paksuissa leggareissa ja vasta nyt ne osoittavat kulumisen merkkejä. 


Ja hei, vaikka tässä postauksessa kirjoitan ja kehun brändejä, tämä EI OLE kaupallinen yhteistyö vaan oma näkemykseni asiasta. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meille iski täit!

Eroperheiden lapset harrastusahdingossa