"Äitiii, tylsäää! Ei mitään tekemistä!" – Kun lapsi marisee, avaa Sandis


Kuva Pixabay
Vanhempainvapaalla tuli mietittyä monenmoisia verkkopalveluita, jotka olisivat helpottaneet elämää vauvan ja taaperon kanssa. Yksi niistä idiksistä oli jonkinmoinen yhteisöllinen verkkopalvelu, jossa olisi jaettu vinkkejä kaikesta kivasta puuhasta ja tapahtumista, joihin mennä lasten kanssa. 

No, eihän siitä mitään tullut. Helsinkiläinen isä, Lasse Iskanius, kuitenkin mietti ihan samaa noin nelisen vuotta sitten ollessaan vanhempainvapaalla tyttärensä kanssa.
Iskanius sai jotain aikaiseksikin, päinvastoin kuin meikäläinen. Pari vuotta sitten hän kollegoineen perusti Sandis.co-palvelun. Sandiksessa ideana on jakaa tietoa siitä, minne mennä muksujen kanssa ja esitellä myös lapsiperheystävällisiä liikkeitä ja ravintoloita. Iskaniuksen mukaan Sandiksen pääasiallinen käyttäjäryhmä tällä hetkellä on perheet, joissa on 1–7-vuotiaita lapsia, mutta tarjontaa voisi hyvinkin laajentaa niin vauvaperheille kuin kouluikäisten lasten vanhemmille. 
Palvelun käyttäjät voivat myös itse ilmoittaa tapahtumia ja tehdä niistä arvosteluita Sandikseen.

Esimerkiksi juhannukseen Sandiksesta löytyy reilut 20 perheille suunnattua tapahtumaa, suurin osa niistä tosin pääkaupunkiseudulla. Laajentuminen koko Suomen kattavaksi palveluksi olisikin yksi Sandiksen porukan haaveista.
Itse nappaan Sandiksesta mukaani Mustikkamaan Syötävän Puiston juhannusjuhlat. Juhlat olivat sopivasti jo tänään juhannusviikon keskiviikkona, jolloin meinaan käydä yhden ipanoistani kanssa myös Korkeasaareen – ja Syötävä Puistohan on ihan Korkeasaaren vieressä. 

Tutustu ja osallistu Sandikseen www.sandis.co

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meille iski täit!

Meidän kevään parhaat tavarat top 5

Eroperheiden lapset harrastusahdingossa