Emma and Theo – ihania lastenvaatteita Tallinnasta

Viime kesänä Tallinnassa tutustuin ihastuttavaan paikalliseen lastenvaatemerkkiin nimeltä Emma and Theo. Jututin brändin luojaa ja suunnittelijaa Triin Tomingasia.

Miten Emma and Theo sai alkunsa?
Isoäidilläni oli tapana ommella vaatteita minulle ja minun siskolleni. Toinen isoäitini taasen kutoi kaikki hattumme ja hanskamme. Ehkäpä innostus ompeluun on geeneissä.
Oma taustani on markkinoinnin maailmasta, mutta työn ohella opiskelin ompelua. Kun sain esikoiseni, Emman, hän inspiroi minua suunnitteluun. Minusta oli ihana tehdä hänelle vaatteita ja pikkuhiljaa ajatus omasta vaatemerkistä kasvoi, kunnes päätin, että se on päätyöni. Aloitin ompelemalla villakangastakkeja lapsille. Perheeni tuki minua asiassa, mutta monet pitivät minua vähän hulluna.

Mitä uutta Emma and Theo tuo lastenvaatemarkkinoille?
Me olemme perheyritys. Yritämme mennä asiakkaidemme luo, esimerkiksi kesäisin olemme joka viikonloppu mukana jossakin tapahtumassa. Kunnioitamme palautetta, jonka saamme asiakkailta ja monet asiakkaat itse asiassa ovat tulleet jo tuttaviksi koko perheemme kanssa!
Meidän tyylimme on smart casual. Vanhemmat, joille mukavuuden ohella tyylikkyys on tärkeää, ostavat lapsilleen Emma and Theon vaatteita.

Millaista lastenvaatemuotia Virosta tulee?
Viime vuosien aikana paikallisten lastenvaatebrändien määrä on kasvanut. Toisaalta, kansainvälisten isojen vaateketjujen kuten H&M:n saapuminen on muuttanut tilannetta niin, että monet pienet lastenvaateliikkeet ovat joutuneet sulkemaan ovensa.  

Mikä on Emma and Theon tulevaisuus?
Aiomme laajentaa tarjontaamme, joka on jo nyt melko laaja. Viime aikoina olemme aloittaneet myös naistenmalliston tekemisen. Nyt teemme samanlaisia mekkoja äideille ja tyttärille.
 


Emma and Theon nettisivut löytyvät Facebookista ja brändin vaatteita voi ostaa muun muassa Tallinnasta Kaubamajasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meille iski täit!

Meidän kevään parhaat tavarat top 5

Eroperheiden lapset harrastusahdingossa