perjantai 11. elokuuta 2017

Tallinna: Iso plussa Kaubamajalle, samankokoinen miinus linnunkakalle hotellihuoneen parvekkeellaHei, mekin käytiin Tallinnassa. Tässä 10 vinkkiä!1.       Kaubamajan lastenvaate- ja leluosasto ovat ihania. Tyttäreni loman huippuhetki oli se, että hän pääsi leikkimään kyseisen tavaratalon leikkihuoneeseen. Leikkihuoneessa on lastenhoitaja, joten minä pystyin tekemään ostoksia itsekseni.

2.       Tyttäreni tykkää hamppareista ja siksi istahdimme vanhassa kaupungissa Arizona Saloon -ravintolan terassille. Ei olisi pitänyt. Ruoka oli yksinkertaisesti pahaa.

3.       Kun saavuimme väsyneenä hotelliimme Pirita Spahan, tilasimme hotellin alakerran baarista kinkkupizzan. Se oli pieni, mutta ehkäpä parhaimman makuinen kinkkupizza, jonka olen ikinä syönyt.

4.       Pirita Span henkilökunta oli mukavaa ja kun tyttäreni sai haavan polveensa, respasta annettiin laastarien lisäksi saippuakuplat. Niitä oli hauska puhallella hotellin parvekkeella.

5.       Pirita Span hotellin parvekkeet ovat kivat, mutta olin kiitollinen, etten ottanut taaperoita mukaan reissuun. Taaperoille parvekkeet ovat hengenvaaralliset. Lisäksi parveke oli likainen siellä oli paljon linnunkakkaa. Ymmärrän, että hotelli on edullinen, mutta hieman köyhempikin ansaitsee lomallaan hotellihuoneen, joka on puhdas.

6.       Kadriorgin puisto ja leikkikenttä ovat lyömättömiä, samoin lammen vieressä sijaitseva kahvila-ravintola Katharinenthal, jossa olemme syöneet niin illallista kuin aamupalaakin.

7.       Tallinnan vanhassa kaupungissa on luonnontieteellinen museo Loodusmuuseum. Se esittelee Viron luontoa ja on oikein passeli ainakin alle kouluikäisille lapsille.

8.       Jos matkustatte Tallinnaan TallinkSiljan laivoilla, yrittäkää valita Star-laiva. Megastar oli ahdas, sokkeloinen ja laivan leikkihuone oli kaoottinen.

9.       Matkustaessa yritän aina olla kulkuvälineessä joko ensimmäisten tai viimeisten joukossa välttääkseni jonottamisen. Täysillä laivoilla lasten kanssa reissatessa suosittelen sitä, että pyritte olemaan jonon etupäässä. Ruuhkat olivat nimittäin kovat joka suuntaan: laivaan, ravintolaan, vessaan ja laivasta ulos. Paluumatkalla Burger Kingistä loppui ruoka. Laivankokemus oli kaikkea muuta kuin rentouttava.

10.   Tallinnan hotelleista minulla on parhaat kokemukset Radisson Blu Olümpiasta ja Swissotelista. Niistä kannattaa pyytää huone mahdollisimman ylhäältä. Lapsista on jännittävää olla korkealla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heppoja HIHSissä

Helsinki International Horse Show eli HIHS . Se tuo minulle paljon muistoja mieleen. Pikkutyttönä seikkailin siellä kuin satumaassa, my...