Lastenhuoneen kaunein lamppu


Mikä?: Andbros on neljän Aalto -yliopiston kasvatin perustama design-firma, joka aloitti toimintansa vuonna 2011.
Mitä Andbros tekee?: Andbrosin päätuote ovat valaisimet, jotka valmistetaan pahvista. Lisäksi yritys myy Creatures from Finland -sarjaa lapsille ja lapsenmielisille.


Mikä tekee andbrosin lampunvarjostimista erityisiä?: Valaisimet valmistetaan Suomessa ja ne tehdään pääsääntöisesti pahvista. Pahvi on täysin kierrätettävä materiaali. Erityistä on myös se, että Andbrosin lampunvarjostimet ovat klassisia muodoiltaan, mutta niiden värit ja kuviot tekevät varjostimista herkullisen trendikkäitä. Kolmanneksi, ollakseen hyvännäköisiä, ekologisia ja lähellä tuotettuja, Andbrosin valaisimet ovat edullisia. Pienen valaisimen saa alle satasella.

Mikä on Creatures from Finland?: Creatures from Finland -sarjan grafiikka esittelee suomalaisia luonnoneläimiä hauskalla tavalla. Sarjassa on saatavilla julisteita, pelejä, kortteja ja kalenteri.
Mistä Andbrosin tuotteita voi ostaa?: Tuotteita voi ostaa esimerkiksi yrityksen omilta nettisivuilta www.andbros.fi, kivijalkamyymälästä Helsingin Mäkelänkadulta numero 18 tai lukuisilta jälleenmyyjiltä Australiasta Italiaan. Lista jälleenmyyjistä löytyy yrityksen internetsivuilta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meille iski täit!

Meidän kevään parhaat tavarat top 5

Eroperheiden lapset harrastusahdingossa